2 Μαΐου 2015

Μακαρόνια καρμπονάρα





Η λύση της τελευταίας στιγμής,  όταν δεν υπάρχει η άνεση του χρόνου για κάτι άλλο.
 Ένα πιάτο τόσο νόστιμο, που γίνεται πολύ εύκολα και κυρίως πολύ γρήγορα.





Υλικά που θα χρειασθούμε

500 γρ. μακαρόνια σπαγγέτι
4 κ.σούπας κοφτές βούτυρο
100 γρ. μπέικον
50 γρ γαλοπούλα σε φέτες
100 γρ. μανιτάρια
1 πιπεριά
3 λιαστές ντομάτες
2 αυγά
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι

Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το μπέικον και την γαλοπούλα και τα σοτάρουμε με το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι για 5 λεπτά. Προσθέτουμε την λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη, τα μανιτάρια σε φέτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά ακόμη.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Τα σουρώνουμε καλά και τα αδειάζουμε στο τηγάνι με το μπέικον. Απομακρύνουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα και την παρμεζάνα τριμμένη. Ανακατεύουμε γρήγορα, ώστε τα υλικά να ενσωματωθούν καλά μεταξύ τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: