Trips2taste . . . . . . Γιατί η γεύση μας ταξιδεύει
▼
10 Μαΐου 2023
Μυστικά των σεφ για το μοσχάρι
Μυστικά των σεφ για το μοσχάρι
Για να κόψουμε καλύτερα και ευκολότερα το κομμάτι του μοσχαριού, που θέλουμε να μαγειρέψουμε, το βγάζουμε από το ψυγείο μόνο μισή ώρα πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία της προετοιμασίας του
Για να είναι τρυφερό και να διατηρήσει τη λεπτή γεύση του, το ροδίζουμε αρχικά σε δυνατή φωτιά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε αρκετά χαμηλή.
Το μοσχάρι αγαπάει πολύ τα εσπεριδοειδή, όπως το ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού, που θα δώσουν ιδιαίτερη γεύση στα ψητά μας.
Με την κρέμα γάλακτος το μοσχαράκι θα είναι κάτι το εξαιρετικό, όπως και με τα τυριά.
Αν θέλουμε να δώσουμε άρωμα στις συνταγές μας, ο κατάλογος των μυρωδικών είναι αρκετά μακρύς: μαϊντανός, άνηθος, δενδρολίβανο, βασιλικός, σέλινο κ.ά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου