Ταξίδια στη Γεύση
Trips2taste . . . . . . Γιατί η γεύση μας ταξιδεύει
(Μετακίνηση σε …)
Αρχική σελίδα
Πίτες-Πίτσες-Ζύμες
Ζυμαρικά
Κρεατικά-Πουλερικά
Θαλασσινά-Ψάρια
Ορεκτικά-Συνοδευτικά
Λαδερά-Όσπρια
Σαλάτες
Κέικ-Κουλουράκια-Τσουρέκια
Τούρτες-Τάρτες
Σιροπιαστά γλυκά
Γλυκά κουταλιού-Μαρμελάδες
Παγωτά - Κρέμες
Επιδόρπια
Χυμοί-Ροφήματα
Θεματικά αφιερώματα
Συντήρηση και κατάψυξη τροφίμων
Υγεία και Διατροφή
Ομορφη ζωή
▼
31 Ιανουαρίου 2023
Ζύμη για αφράτα λουκανοπιτάκια
Ζύμη που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις.
Εύκολη ζύμη και σίγουρο αποτέλεσμα, που δικαιώνει τον κόπο μας.
Σπιτικές παρασκευές για το κολατσιό των παιδιών στο σχολείο και των μεγάλων παιδιών στο γραφείο.
30 Ιανουαρίου 2023
Αγριογούρουνο στο φούρνο με πατάτες. Το κάτι άλλο!!
Πριν ξεκινήσουμε το μαγείρεμα καλό είναι να γνωρίζουμε κάποιες γενικές οδηγίες, που ισχύουν για τα μεγάλα θηράματα:
Τα μεγάλα θηράματα, πριν μαγειρευτούν, πρέπει να παραμένουν στην κατάψυξη για 15 με 20 μέρες.
Το κρέας πρέπει να τεμαχίζεται σε μικρά φιλετάκια ή κομμάτια, ώστε να βράζει ή να ψήνεται πιο γρήγορα.
Να το μαρινάρουμε για 12 ή 24 ώρες γυρίζοντας το πάνω-κάτω.
27 Ιανουαρίου 2023
Κρεμμυδοκεφτέδες στο φούρνο, όλο νοστιμιά
Γενικώς μπιφτέκια με λαχανικά.
21 Ιανουαρίου 2023
Κωκ ταψιού με γλάσο σοκολάτας, φανταστικό!!!
Κωκ ταψιού με γλάσο σοκολάτας, φανταστικό!!!
Πολύ αφράτο και νόστιμο γλυκό, πραγματική απόλαυση
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού