Ταξίδια στη Γεύση
Trips2taste . . . . . . Γιατί η γεύση μας ταξιδεύει
Ετικέτες
Αρχική
Ελληνική κουζίνα
Θαλασσινά
Θεματικά αφιερώματα
Κέικ
Κοτόπουλο
κουλουράκια
Κρεατικά
Κρέμες
Λαδερά
Μοσχάρι
Μπισκότα
Ορεκτικά
Όσπρια
Παγωτά
Πίτες
Πίτσες
Ρύζι
Σαλάτες
Σάλτσες
Σιροπιαστά
Σούπες
Συμβουλές και μυστικά στην κουζίνα
Συντήρηση τροφίμων
Υγεία και Διατροφή
Φυσικοί χυμοί
Χοιρινό κρέας
Ψάρια
31 Ιανουαρίου 2023
Ζύμη για αφράτα λουκανοπιτάκια
Ζύμη που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις.
Εύκολη ζύμη και σίγουρο αποτέλεσμα, που δικαιώνει τον κόπο μας.
Σπιτικές παρασκευές για το κολατσιό των παιδιών στο σχολείο και των μεγάλων παιδιών στο γραφείο.
Διαβάστε περισσότερα
30 Ιανουαρίου 2023
Αγριογούρουνο στο φούρνο με πατάτες. Το κάτι άλλο!!
Πριν ξεκινήσουμε το μαγείρεμα καλό είναι να γνωρίζουμε κάποιες γενικές οδηγίες, που ισχύουν για τα μεγάλα θηράματα:
Τα μεγάλα θηράματα, πριν μαγειρευτούν, πρέπει να παραμένουν στην κατάψυξη για 15 με 20 μέρες.
Το κρέας πρέπει να τεμαχίζεται σε μικρά φιλετάκια ή κομμάτια, ώστε να βράζει ή να ψήνεται πιο γρήγορα.
Να το μαρινάρουμε για 12 ή 24 ώρες γυρίζοντας το πάνω-κάτω.
Διαβάστε περισσότερα
27 Ιανουαρίου 2023
Κρεμμυδοκεφτέδες στο φούρνο, όλο νοστιμιά
Γενικώς μπιφτέκια με λαχανικά.
Διαβάστε περισσότερα
21 Ιανουαρίου 2023
Κωκ ταψιού με γλάσο σοκολάτας, φανταστικό!!!
Πολύ αφράτο και νόστιμο γλυκό, πραγματική απόλαυση
Διαβάστε περισσότερα
Νεότερες αναρτήσεις
Παλαιότερες αναρτήσεις
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης κινητού
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)