12 Φεβρουαρίου 2016

Νόστιμο τυρόψωμο με τρία επίπεδα




Ένα νόστιμο σπιτικό σνακ για τα παιδιά στο σχολείο, στην εκδρομή, στο γραφείο και παντού.
Νόστιμο τυρόψωμο, που γίνεται πολύ εύκολα από ζύμη ψωμιού.



Αν είστε λάτρης του σπιτικού ψωμιού και ζυμώνετε ψωμί στο σπίτι, κρατήστε λίγη ζύμη στην άκρη. Τη συνταγή για σπιτικό ψωμί θα τη βρείτε εδώ  Σπιτικό ψωμί

Μοιράστε την σε τρία ίσα μπαλάκια και ανοίξτε την σε μακρόστενα ίσα φύλλα.
Βάλτε το πρώτο φύλλο πάνω σε ταψάκι με λαδόκολλα, απλώνετε από πάνω τυριά της αρεσκείας σας (εγώ χρησιμοποίησα φέτα, γκούντα και κεφαλογραβιέρα), επαναλαμβάνετε το ίδιο με το δεύτερο φύλλο και κλείνετε με το τρίτο.
Αφήστε το τυρόψωμο σε ζεστό μέρος ( π.χ. σε προθερμασμένο φούρνο κουζίνας στους 45 βαθμούς) για 40 περίπου λεπτά, ώστε να φουσκώσει η ζύμη και στη συνέχεια το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς μέχρι να το δείτε να ροδοκοκκινίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: