εξαιρετικά αφράτα
Υλικά
5 αυγά
250 γρ. ζάχαρη
8 γρ. βανίλια
15 γ. μπέικιν πάουντερ
350 γρ. αλεύρι
125 ml σπορέλαιο
200 ml λεμονάδα
κομματάκια μήλου ή σοκολάτας κουβερτούρα
250 γρ. ζάχαρη
8 γρ. βανίλια
15 γ. μπέικιν πάουντερ
350 γρ. αλεύρι
125 ml σπορέλαιο
200 ml λεμονάδα
κομματάκια μήλου ή σοκολάτας κουβερτούρα
- Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να γίνουν πολύ αφράτα.
- Προσθέτουμε το σπορέλαιο και τα 175 ml λεμονάδας.
- Ρίχνουμε στο μείγμα σταδιακά το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε απαλά.
- Βάζουμε το μείγμα σε ταψάκι για muffins και προσθέτουμε από πάνω τα κομματάκια μήλου ή σοκολάτας.
- Ψήνουμε στο φούρνο στους 175 βαθμούς για 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου