Το μοναδικό άρωμα της κανέλας και η απολαυστική γλύκα της ζάχαρης εξωτερικά τα κάνουν ακαταμάχητα από την πρώτη κιόλας μπουκιά. Το βέβαιο είναι ότι, δεν θα αρκεστείτε μόνο στο ένα.
Υλικά που θα χρειασθούμε
1 και 1/3 κούπας αλεύρι
100 γ. βούτυρο (μαργαρίνη)
2/3 κούπας ζάχαρη
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
1 κ.γ. βανίλια
1/2 κ.γ. κανέλα
1 και 1/2 κ.σ. ζάχαρη για την επικάλυψη
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν
- Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τη βανίλια
- Προσθέτουμε το αυγό και χτυπάμε ελαφρά
- Προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε σε μαλακή ζύμη
- Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια
- Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα και ρίχνουμε τα μπαλάκια να καλυφθούν με το μείγμα
- Τα τοποθετούμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα σε απόσταση μεταξύ τους και τα ψήνουμε σε φούρνο στους 190 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου