Υλικά
320 γρ. βούτυρο
160 γρ. ζάχαρη
3 αυγά
50 γρ. κακάο
450 γρ. αλεύρι μαλακό
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Γάλα για το άλειμμα
Σουσάμι και λιναρόσπορο για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτοντας ένα ένα τα αυγά. Μόλις το μείγμα φουσκώσει, ανακατεύουμε με σπάτουλα το κοσκινισμένο αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ, μέχρι το μείγμα να γίνει μαλακή ζύμη.
Πλάθουμε κουλουράκια, τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί και τα αλείφουμε με λίγο γάλα. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και λιναρόσπορο.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 210 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθός τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου