24 Ιουνίου 2016

Κολοκυθοκεφτέδες όλο νοστιμιά


Τα κολοκυθάκια έκαναν το θαύμα τους. Νόστιμα και τραγανά, αρωματισμένα με μαϊντανό, δυόσμο και άνηθο αναστάτωσαν και πάλι τις αισθήσεις.






Υλικά που θα χρειασθούμε

5 μεγάλα κολοκυθάκια
1 κρεμμύδι
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 αυγό
μαϊντανό, φρέσκο δυόσμο, άνηθο
150 γρ. φέτα σε τρίμματα
αλάτι, πιπέρι
4 κ. σ. αλεύρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα


  1. Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο χοντρό τρίφτη και τα σουρώνουμε καλά, ώστε να φύγουν τα υγρά τους.
  2. Σ' ένα μπολ βάζουμε τα κολοκυθάκια και προσθέτουμε ένα-ένα τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα. Θέλουμε να γίνει ένας παχύς χυλός, που να πέφτει από το κουτάλι στο τηγάνι.
  4. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τους κολοκυθοκεφτέδες.
Σερβίρουμε με τζατζίκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: