Τα κολοκυθάκια έκαναν το θαύμα τους. Νόστιμα και τραγανά, αρωματισμένα με μαϊντανό, δυόσμο και άνηθο αναστάτωσαν και πάλι τις αισθήσεις.
Υλικά που θα χρειασθούμε
5 μεγάλα κολοκυθάκια
1 κρεμμύδι
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 αυγό
μαϊντανό, φρέσκο δυόσμο, άνηθο
150 γρ. φέτα σε τρίμματα
αλάτι, πιπέρι
4 κ. σ. αλεύρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο χοντρό τρίφτη και τα σουρώνουμε καλά, ώστε να φύγουν τα υγρά τους.
- Σ' ένα μπολ βάζουμε τα κολοκυθάκια και προσθέτουμε ένα-ένα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε καλά το μείγμα. Θέλουμε να γίνει ένας παχύς χυλός, που να πέφτει από το κουτάλι στο τηγάνι.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τους κολοκυθοκεφτέδες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου