Υλικά
3 κότσια χοιρινά
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
χυμό από 1 πορτοκάλι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1/2 τσαγιού λευκό κρασί
1 κουταλάκι γλυκού πάπρικα
1 κουταλάκι γλυκού ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Βάζουμε στα κότσια σ' ένα ταψάκι ή πυρέξ.
Τα πασπαλίζουμε με το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα και τη ρίγανη. Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε το μέλι με τον χυμό πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο και το κρασί. Περιχύνουμε με το μείγμα τα κότσια. Τα σκεπάζουμε καλά με λαδόκολλα και τα βάζουμε σε φούρνο στους 190 βαθμούς να ψηθούν για 1 ώρα.
Γυρνάμε τα κότσια και από την άλλη πλευρά, τα σκεπάζουμε και πάλι με τη λαδόκολλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 1 ώρα.
Στη συνέχεια αφαιρούμε τη λαδόκολλα και συνεχίζουμε το ψήνουμε για λίγο ακόμα στο γκριλ.
Τα συνοδεύουμε με πατάτες ψητές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου