Υλικά
1/4 κιλού ανθοί κολοκυθιού φρέσκοι
1/4 κιλού ανθοί κολοκυθιού φρέσκοι
3 αυγά
1 φλιτζάνι τσαγιού μυζήθρα τριμμένη
1/4 φλιτζανιού τσαγιού αλεύρι
Λίγο νερό
Αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιές δυόσμο
Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τους ανθούς, τους πλένουμε και τους στραγγίζουμε.
Ετοιμάζουμε ένα μέτριο χυλό με το αλεύρι και το νερό, όσο πάρει. Ρίχνουμε τα αυγά, ελαφρά χτυπημένα, τη μυζήθρα και τον δυόσμο.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε και τους ανθούς και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να γίνει ένα μείγμα μέτριο.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου