Υλικά
1/4 κιλού ανθοί κολοκυθιού φρέσκοι
3 αυγά
1/2 φλιτζάνι τσαγιού τυρί φέτα σε κομματάκια
1/2 φλιτζάνι τσαγιού μυζήθρα τριμμένη
Λίγη φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι
Δυόσμο
Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Πλένουμε τους ανθούς και τους βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση βάζοντας σε ένα μπολ τα τυριά, τα αυγά χτυπημένα, τον δυόσμο, το πιπέρι και την τριμμένη φρυγανιά τόση όση να απορροφήσει τα υγρά.
Γεμίζουμε με προσοχή τους κολοκυθοανθούς με τη γέμιση. Τους πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και τους τηγανίζουμε για λίγα λεπτά γυρνώντας τους και από την άλλη πλευρά.
Σερβίρουμε ως ορεκτικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου