Υλικά
1 κιλό μεγάλες γαρίδες
λάδι για το τηγάνισμα
μαϊντανό ψιλοκομμένο για το πασπάλισμα
αλάτι
Πλύνουμε τις γαρίδες, αφαιρούμε το κεφάλι τους, τις στραγγίζουμε και τις αλατίζουμε.
Ζεσταίνουμε καλά το λάδι στο τηγάνι. Βάζουμε στο καυτό λάδι τις γαρίδες και τις τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα απ' όλες τις πλευρές.
Βγάζουμε τις γαρίδες από το τηγάνι. Τις βάζουμε πάνω σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Τις σερβίρουμε πασπαλισμένες με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου