Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ορεκτικά στη χώρα μας.
Συνοδεύει με αξιώσεις πολλά πιάτα της κουζίνας μας, ευχαριστώντας με τη δροσιά και τη νοστιμιά του τον ουρανίσκο.
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 αγγουράκι
1 - 2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι γλυκού ξύδι
λίγο άνηθο
1 αγγουράκι
1 - 2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι γλυκού ξύδι
λίγο άνηθο
Αφαιρούμε τη φλούδα από το αγγουράκι και το ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.
Σε μπολ ανακατεύομε το γιαούρτι, το αγγούρι, το σκόρδο (τριμμένο στον τρίφτη), το αλάτι, πιπέρι, λάδι, ξύδι και τον άνηθο.
Σερβίρουμε με πασπαλισμένο άνηθο από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου