Ακαταμάχητη!! Τι να λέμε τώρα.
Συνοδεύει τα όσπρια, τα ψάρια, τα μαλάκια, τους τσιπουρομεζέδες και βάλε...
Υλικά
- 4 μελιτζάνες φλάσκες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- ξύδι
- αλάτι
Πλύνουμε τις μελιτζάνες, τις τρυπάμε με ένα πιρούνι και τις ψήνουμε στο γκριλ στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι να μαυρίσει εξωτερικά ο φλοιός τους.
Αφού κρυώσουν αφαιρούμε τον εξωτερικό φλοιό τους και παίρνουμε τη σάρκα τους.
Τις πολτοποιούμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το σκόρδο, που έχουμε ψιλοκόψει, το αλάτι, το ελαιόλαδο και το ξύδι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου