Υλικά
200 γρ. μαλακό βούτυρο
1/2 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη βανίλια
1 και 3/4 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι
200 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
120 γρ. σοκολάτα γάλακτος κομμένη σε τεμάχια
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
1/2 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη βανίλια
1 και 3/4 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι
200 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
120 γρ. σοκολάτα γάλακτος κομμένη σε τεμάχια
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Χτυπάμε μαζί το βούτυρο, τη ζάχαρη και τη βανίλια να αφρατέψουν
Προσθέτουμε το αλεύρι, τα καρύδια και ζυμώνουμε να γίνει ζύμη.
Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Παίρνουμε με το χέρι μας ζύμη, βάζουμε ένα κομμάτι σοκολάτας μέσα και σχηματίζουμε μπαλάκι.
Ψήνουμε πάνω σε λαδόκολλα για 9-12 λεπτά μέχρι τα μπισκότα να ροδίσουν από κάτω.
Όταν κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη.
Προσθέτουμε το αλεύρι, τα καρύδια και ζυμώνουμε να γίνει ζύμη.
Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Παίρνουμε με το χέρι μας ζύμη, βάζουμε ένα κομμάτι σοκολάτας μέσα και σχηματίζουμε μπαλάκι.
Ψήνουμε πάνω σε λαδόκολλα για 9-12 λεπτά μέχρι τα μπισκότα να ροδίσουν από κάτω.
Όταν κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου