Υλικά
1 κιλό μοσχαράκι
1 κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 μικρό κλαδάκι φρέσκο δεντρολίβανο
150 γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
4-5 κόκκους μπαχάρι
1/2 κιλό ντομάτες τριμμένες
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι μαζί με το δεντρολίβανο. Προσθέτουμε το μοσχαράκι και το σοτάρουμε με το κρεμμύδι, την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι. Αφαιρούμε το δεντρολίβανο και προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα και το μπαχάρι.
Αφήνουμε το κρέας να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει.
Σερβίρουμε με μακαρόνια σπαγγέτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου