1 κιλό μανιτάρια
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 ποτηράκι λευκό κρασί
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, αφαιρούμε το κοτσάνι τους, τα πλύνουμε, τα σκουπίζουμε και τα κόβουμε στα δύο ή στα τέσσερα, αν είναι μεγάλα. Τα βάζουμε σε σουρωτήρι και τα αλατίζουμε.
Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τα σκόρδα, τα μανιτάρια, το πιπέρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το λευκό κρασί.
Τα αφήνουμε για 5-10 λεπτά ακόμα στη φωτιά μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά τους.
Τα πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο και τα σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου