- Για να κόψουμε καλύτερα και ευκολότερα το κομμάτι του μοσχαριού, που θέλουμε να μαγειρέψουμε, το βγάζουμε από το ψυγείο μόνο μισή ώρα πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία της προετοιμασίας του
- Για να είναι τρυφερό και να διατηρήσει τη λεπτή γεύση του, το ροδίζουμε αρχικά σε δυνατή φωτιά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε αρκετά χαμηλή.
- Το μοσχάρι αγαπάει πολύ τα εσπεριδοειδή, όπως το ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού, που θα δώσουν ιδιαίτερη γεύση στα ψητά μας.
- Με την κρέμα γάλακτος το μοσχαράκι θα είναι κάτι το εξαιρετικό, όπως και με τα τυριά.
- Αν θέλουμε να δώσουμε άρωμα στις συνταγές μας, ο κατάλογος την μυρωδικών είναι αρκετά μακρύς: μαϊντανός, άνηθος, δενδρολίβανο, βασιλικός, σέλινο κ.ά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου