Υλικά
1 και 1/2 κιλό μέτριες πατάτες
Ελαιόλαδο
Αλάτι, κόκκινο πιπέρι, θυμάρι, σκόρδο σε σκόνη
Ελαιόλαδο
Αλάτι, κόκκινο πιπέρι, θυμάρι, σκόρδο σε σκόνη
Πλύνουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις βάζουμε ολόκληρες με τη φλούδα τους να βράσουν σε νερό, που έχουμε προσθέσει 1 κουταλάκι κοφτό αλάτι.
Αφού βράσουν, τις αποσύρουμε από τη φωτιά, τις τεμαχίζουμε σε τέταρτα και τις βάζουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα.
Τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι, κόκκινο πιπέρι, θυμάρι και σκόρδο σε σκόνη και τις ανακατεύουμε.
Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου