Τυροκαυτερή, το εξαιρετικό ορεκτικό με την πλούσια γεύση της φέτας και την πικάντικη νοστιμιά, που της προσδίδει η καυτερή πιπεριά.
Γίνεται πολύ γρήγορα και εύκολα, συνοδεύει με αξιώσεις πολλά φαγητά και ακόμη περισσότερο το τσιπουράκι.
Υλικά
200 γρ. φέτα
2 με 3 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
λίγη καυτερή πιπεριά, ψημένη και ψιλοκομμένη (η ποσότητα εξαρτάται από το πόσο καυτερή τη θέλουμε)
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 με 3 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
λίγη καυτερή πιπεριά, ψημένη και ψιλοκομμένη (η ποσότητα εξαρτάται από το πόσο καυτερή τη θέλουμε)
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ξύδι
Βάζουμε στον πολυκόφτη όλα τα υλικά μαζί και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένας ομοιογενής σφιχτός πολτός.
Μπορούμε, εναλλακτικά, να λιώσουμε τη φέτα και με το πιρούνι, αλλά η υφή της θα διαφέρει ελαφρώς.
Όμως όπως και να είναι η γεύση της θα είναι το ίδιο εξαιρετική.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου