Μήλα ψημένα στον φούρνο, όπως παλαιά.
Ένα γλύκισμα, που δεν θέλει τίποτε άλλο.
Λίγα μήλα μόνο αρκούν για να δώσουν ένα απίστευτα νόστιμο και υγιεινό γλυκό, χωρίς κόπο, φροντίδα και επιπλέον υλικά.
Υλικά
Μόνο λίγα μήλα
Κανέλα και ζάχαρη άχνη για την επικάλυψη (προαιρετικά)
Πλύνουμε τα μήλα μαζί με τη φλούδα τους πολύ καλά.
Τα βάζουμε σε ταψάκι και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 190 βαθμούς, μέχρι να μαλακώσουν μέχρι το κέντρο τους.
Τα ψημένα μήλα βγάζουν μια απίστευτη γλυκιά γεύση, που μπορούμε να τα απολαύσουμε όπως είναι χωρίς πρόσθετα υλικά.
Η προσθήκη κανέλας και ζάχαρης άχνη τα κάνει περισσότερο αρωματικά και γλυκά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου