Απίστευτη νοστιμιά.
Υλικά
500 γρ. μεγάλες γαρίδες με το κέλυφος
2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες στον ψιλό τρίφτη
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Φρέσκα φύλλα σκόρδου για το πασπάλισμα
Πλύνουμε τις γαρίδες και τις τοποθετούμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα, που έχουμε λαδώσει ελαφρά με ένα πινέλο.
Σ' ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Τα ανακατεύουμε.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα σκόρδου τις γαρίδες και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου.
Μεταφέρουμε τις ψημένες γαρίδες σε πιατέλα και τις πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα σκόρδου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου