9 Ιουλίου 2024

Πιπεριές γεμιστές με φέτα, ντομάτα και δυόσμο

 

Ένα υπέροχο ορεκτικό, που γίνεται εύκολα και γρήγορα και μπορεί  να συνοδεύει άριστα πολλά δεύτερα πιάτα κυρίως με ψημένα ψάρια, μπριζόλες, κοτόπουλο κ.ά.




Υλικά

8 πιπεριές κέρατο μεγάλες
250 γρ. φέτα
4 με 5 φύλλα δυόσμο χοντροκομμένα
3 ντομάτες μέτριες
Λάδι
Αλάτι, πιπέρι


Πλύνουμε τις πιπεριές, κόβουμε το καπάκι τους και αφαιρούμε τα σπόρια τους. Τις στραγγίζουμε.

Σ' ένα μπολ λιώνουμε τη φέτα με το πιρούνι. Προσθέτουμε τον δυόσμο, το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι.

Πλύνουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε μικρά κομματάκια και τις προσθέτουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε τα υλικά να ενωθούν. 

Γεμίζουμε τις πιπεριές, τις βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τις ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: