Υλικά
4 φέτες κρέας μοσχαρίσιο, χωρίς κόκαλο, πάχους 2 εκατοστών
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
λίγο αλεύρι
3 με 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι του καφέ κρασί λευκό
2 φύλλα δάφνης
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Αλευρώνουμε το κρέας και το τηγανίζουμε ελαφρά.
Σε κατσαρόλα σοτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τη δάφνη, το αλάτι, το πιπέρι και τον μαϊντανό. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Προσθέτουμε το κρέας και ζεστό νερό, να το σκεπάζει και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει.
Σερβίρουμε το κρέας με πουρέ πατάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου