12 Απριλίου 2024

Μανιτάρια γεμιστά με πατάτα και τυρί φέτα

 

Τα μανιτάρια είναι ένα υλικό, που συνδυάζεται δημιουργικά με την πατάτα και τη φέτα.

 Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί σ' ένα υπέροχο ορεκτικό, προσφέροντας μια ιδιαίτερη πινελιά γευστικής απόλαυσης.




Υλικά

16 μανιτάρια champignon
3 πατάτες
150 γρ. τυρί φέτα
3 κουταλιές μαγιονέζα
3 σκελίδες σκόρδο
μαϊντανό
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι


Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες. Τις λιώνουμε με το πιρούνι.
Θρυμματίζουμε τη φέτα. Περνάμε το σκόρδο από την πρέσα και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό.
Ανακατεύουμε τις πατάτες με το τυρί, το σκόρδο, τη μαγιονέζα και τον μαϊντανό. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. 
Αφαιρούμε από τα μανιτάρια τα κοτσάνια, τα λαδώνουμε ελαφρά και τα γεμίζουμε με τη γέμιση. 
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.




Δεν υπάρχουν σχόλια: