Υλικά
200 γρ. ζάχαρη
200 ml φυτικό λάδι
200 ml χυμό πορτοκαλιού
1 κουταλάκι κανέλα
2 βανίλιες
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
850 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
Διαλύουμε τη ζάχαρη στο λάδι. Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε στο μείγμα την κανέλα, τις βανίλιες και το ξύσμα πορτοκαλιού. Συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ζυμώνουμε. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.
Πλάθουμε με τη ζύμη μικρά κορδονάκια και σχηματίζουμε διάφορα σχήματα.
Τα τοποθετούμε σε ταψί πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου